Janne

Janne är entreprenören som arbetat med försäljning hela sitt vuxna liv. Janne har innehaft säljledande befattningar som anställd arbetsledare, avdelningschef, utbildare och försäljningschef inom livsmedelshandel och industri.
Redan 1994 startades egen verksamhet och 1998 grundades Shipshape AB, som riggar och utrustar segelbåtar, med bas på Bullandö Marina.
2005 startade Janne en parallell karriär inom båtmäkleri, då som franchisetagare.
Intresset för båtar, segling och skärgård har funnits sedan barnsben och började i farvattnen norr om Vindö, där föräldrarna hade sommarställe. Segling tränades i Optimistjollen som Pappan byggt.

Jan Hird Båtmäklare

Sedan har det hunnit bli segling i både D-kanot, Folkbåt, Segelskuta och en Wasa Atlantic.
Janne har stor erfarenhet av segelbåtar och har ett antal Gotland Runt, Ornö Runt m.fl. kappseglingar i bagaget.  Största skalpen är en klasseger under Tjörn Runt 2011 i egen båt. Tack besättningen, för en kanoninsats!

Janne har kompletterat sin utbildning med sjöbefäl VIII, samt utbildning för framförande av snabba fartyg, i farter över 35 knop. Janne seglar dock numera helst den egna Diva 35:an FABULOUS från 2010 med både kappseglingsgänget och familjen.

Nu är det fullt fokus på Båtaffär, tillsammans med kollegan Hans Nyström som gäller!

Med basen i Åkersberga/Nacka/Värmdö och med hela Mälardalen som arbetsområde, kommer vi att lotsa din Båtaffär säkert i hamn!

Välkommen att anlita Båtaffär!