Om oss

Varumärket Båtaffär är en del av Din Båtaffär i Stockholm AB ägare: Hans Nyström och en del av Shipshape AB ägare: Jan Hird Bolagen delar varumärket lika.

Båtaffär
fokuserar på vårt uppdrag och en bra Båtaffär, där både säljare och köpare är nöjda!
Vi är Båtmäklare i samverkan! Med kunskap och erfarenhet säljer vi din båt.
Det är vårt uppdrag att på bästa sätt marknadsföra och sälja din båt, tryggt och Professionellt!

Du har full tillgång till båten under försäljningsperioden.

Vi tar bara betalt för vårt arbete och marknadsföringen av din båt och kan därför hålla konkurrenskraftiga arvoden för våra uppdrag.
Båtaffär hjälper till med marknadsföring, finansiering, försäkringslösningar, kontraktsskrivning och avtal. Våra mäklare har ett brett kontaktnät för att hjälpa dig till en lyckad affär. Vi hjälper dig hela vägen!

Båtaffärs mäklare är Kunniga och välutbildade, förutom en gedigen erfarenhet som affärsmän och företagare, innehar även våra mäklare dokumenterad erfarenhet och utbildning inom sjöfart och båtliv. Varje mäklare inom Båtaffär har juridiskt ansvar för sina respektive objekt och varje båtaffär omfattas av konsumentköplagen, det är vår garanti!
Båtaffärs
mäklare uppfyller som lägst kraven enligt Sjöbefäl klass VIII, vilket bl.a. innebär rätt att framföra fartyg (skepp) större än 12m x 4m i kommersiell fart.

Kontakta oss, vi säljer din båt!
En viktig förutsättning för att du skall få bra betalt när du säljer din båt är att vi har koll på det övriga utbudet på marknaden, avseende andra likvärdiga båtar som finns till försäljning vid samma tidpunkt, skick och utrustningsnivå är viktiga parametrar. Finns det många likvärdiga båtar, tenderar priset att sjunka.

Jan hird och Hans Nyström Båtaffär
Ta kontakt med oss redan nu!
De flesta som skall sälja sin båt, tar kontakt alldeles för sent på säsongen, strax innan försäljningsstart, eller när de hittat en annan båt. Kontakta  oss i god tid, så kan vi förbereda och planera försäljningen av din båt och se till att försäljningsarbetet kan starta när förutsättningarna är som bäst!
Om du kontaktar oss redan nu, kan vi ge dig råd kring saker du i förväg kan åtgärda för att ytterligare öka dina möjligheter att få din båt såld, genom enkla åtgärder. Vi vet vad som lönar sig att förbättra inför en försäljning, då vi kontinuerligt får synpunkter från våra spekulanter.

Ta gärna kontakt med någon av våra mäklare på Båtaffär om du ska sälja båt, eller funderar på att Köpa båt. Våra mäklare

Vi finns med vårt huvudkontor i Åkersberga (Svinninge Marina) men arbetar rikstäckande! Kontakt