Sälja Båt

Din Båtaffär – Vårt Fokus!

Att sälja sin båt är ett stort beslut för varje båtägare. Här följer några tips för en lyckad försäljning.  Att sälja sin båt genom en båtmäklare är tryggt för både säljare och köpare.
För många köpare är detta ett villkor!

1. Välj en båtmäklare med lång erfarenhet av båtar och försäljning som är med i en branschorganisation
Alla är inte erfarna. Kontrollera att din mäklare är medlem av Sweboat. För oss är det en självklarhet att vara medlem i Sveriges ledande branschorganisation.

2. Välj en båtmäklare som är duktig på marknadsföring och som syns
Inte bara i Sverige utan också i Norden och övriga Europa!
Båtaffär hjälper dig med allt: Bilder, prospekt, text, utrustningslista, dokumentation och avtal. Vi hjälper också till med finansiering och försäkringslösningar vid behov.

Vi lotsar din Båtaffär säkert i hamn!

Sälja Båt via Båtaffär

 

3. Välj en opartisk Båtmäklare   Din Båtaffär – Vårt fokus!
Båtaffär representerar inga agenturer eller båtmärken.  Vi fokuserar på  din båt och de båtar vi har till försäljning. Inget annat!

4. Välj en mäklare som ger dig tillgång till din båt
Med Båtaffär som förmedlare har du tillgång till din båt under hela försäljningsperioden, då vi företrädesvis visar den där den ligger på sin sommar eller vinterplats. Båtaffär kan också hjälpa till med båtplats under försäljningsperioden.

5. Inget onödigt spring eller slitage på din båt
Då vi företrädesvis visar båten på din båtplats. Vi genomför endast personliga visningar med seriösa spekulanter. Detta garanterar att du slipper onödigt spring ombord.

6. Välj en mäklare med bra villkor
Båtaffär kan hålla konkurrenskraftiga arvoden då vi inte har kostnader för bryggor, fastigheter, drift av marinor eller annan kostsam verksamhet.  Hos oss betalar du för vårt försäljningsarbete.

7. Sätt oss på prov – Det är vi som tar risken!
Vi enas om ett marknadsmässigt pris på din båt och stämmer av efter en tid och når vi inte dit vi överenskommits, så kan du när som helst avbryta affären utan att det kostar dig någonting. Det är med andra ord vi som tar risken – inte du som kund till oss.